Home
Pleisterwerk
Raapwerk
Spachtelputz
Lijsten en Ornamenten
Betonlook
Overige Werkzaamheden
Verlaagd BTW tarief
Contact
Referenties

Betonlook

Flotec Betonlook Spachtel is een decoratieve, cementgebonden spachtel op basis van speciaal geselecteerde minerale bindmiddelen, kunstharsen, pigmenten en hulpstoffen. het is speciaal bedoeld voor de stucadoor, voor het vervaardigen van decoratieve en creatieve wand- en vloerafwerkingen.

Binnenshuis is Flotec Betonlook Spachtel toepasbaar in alle droge en natte ruimtes. Het wordt geleverd in een aantal standaard basiskleuren.Op bestelling kunnen speciale kleuren worden besteld.

Het product is als egaliseer-spachtel zeer glad af te werken. Door de applicatie-methode wordt een beton-look gecreëerd Flotec Betonlook Spachtel kan in droge ruimtes na het aanbrengen zonder nabehandeling blijven. Om eventuele vervuiling te vermijden wordt een nabehandeling met de één-componentige Flotec PU Sealer aanbevolen.

Voor natte ruimtes is een nabehandeling systeem vereist met eerst een Primer en vervolgens met twee lagen Coating PU kleurloos mat. Zowel bij PU Sealer als Coating PU kleurloos mat wordt het natuurlijke effect van de Betonlook niet aangetast.

Omdat Flotec Betonlook Spachtel bij voorkeur in dunne lagen wordt aangebracht, is het aan te bevelen de ondergrond eerst behang cq schilderklaar te maken.